Загрузка
завантаження /0
  • telegram
Прийом заявок
з 08.00 до 18.00
Телефон
Особистий кабінет
0

10 можливостей питної води

Вода – найважливіший ресурс для всього живого на Землі і, звичайно ж, для людини в тому числі. Вона допомагає налагодити стабільну роботу всіх органів і систем організму, служить вірним помічником в боротьбі з надлишковою вагою і навіть покращує настрій. А що ще може вода?

Нумо розбиратися разом.

1. Вода – найважливіший природний ресурс

Не дарма екологи в усьому світі говорять про те, що необхідно дбайливо використовувати воду. Дійсно, запаси прісної води в світі сильно обмежені. Ми витрачаємо кожен день набагато більше води, ніж це реально необхідно, в той час як мешканці багатьох регіонів не мають доступу навіть до мінімально необхідної кількості питної води. Між іншим, з не до кінця закритого крана по краплині може витекти за день близько шістдесяти літрів води.

2. Вода – найпоширеніший переносник захворювань

Вода – це життя. Але життя не тільки для людини, а й для величезної кількості мікроорганізмів. Тому не дивно, що приблизно 85% захворювань у світі передаються водним шляхом. Що робити? Забезпечити доступ до чистої води якомога більшій кількості людей.

3. Вода – основа всього

Щоб заповнити втрати води в організмі і утримати водний баланс, необхідно щодня вживати достатню кількість води. Зазвичай вона становить два-три літри для дорослої людини.

4. З’їсти або випити?

Одна з причин зайвої ваги полягає в тому, що люди п’ють мало води і замість цього їдять більше норми. А все це тому, що вони плутають голод з жагою. Тому, якщо вам здається, що ви голодні, але до обіду або вечері ще далеко, просто випийте склянку води. Можливо, це якраз те, чого так не вистачає вашому організму. До речі, якщо у вас мігрень, перед тим як пити знеболююче, спробуйте скористатися аналогічною порадою, оскільки боліти голова часто починає саме через нестачу рідини в організмі.

5. Вода покращує настрій і самопочуття

Вода, потрапляючи в організм в достатній кількості, сприяє гарному самопочуттю і настрою. Вона позбавить від почуття втоми і навіть благотворно вплине на увагу і пам’ять. Інакше кажучи, пийте більше води, і ви будете здорові і бадьорі.

6. Артезіанська вода оптимальна для втамування спраги

Лікарі рекомендують вживати саме артезіанську воду для втамування спраги і приготування їжі, так як вона є чистою, натуральної і оптимально підходить для задоволення потреб людського організму за своїми хімічними параметрами. Оптимально замовляти артезіанську воду «Авіта» з доставкою додому або на роботу в 19-ти літрових полікарбонатних бутлях. Це дуже зручно, оскільки дозволяє заощадити свій час і постійно пити хорошу якісну воду. І, до того ж, полікарбонат є на сьогодні одним з найбільш екологічних і безпечних варіантів тари для зберігання рідини. Після професійного очищення полікарбонат може використовуватися повторно, він не допускає потрапляння у воду будь-яких речовин ззовні, завдяки чому вона не набуває стороннього смаку і запаху.

Артезіанська вода «Авіта» повністю відповідає всім сучасним вимогам і стандартам для питної води, тому ви маєте можливість замовити її для щоденного вживання

7. Вода прискорює метаболізм

Дослідним шляхом доведено, що, якщо перед прийомом їжі випивати склянку води, то це допоможе знизити почуття голоду, в результаті чого скоротиться кількість споживаної їжі, а також прискорюється метаболізм.

Щоб це дійсно працювало, знизьте обсяг вживаних щодня солодких напоїв – соків, чаїв, коли і тому подібного. Замініть їх звичайною чистою артезіанською водою. Так ви позбавитеся від порожніх калорій. Якщо вам зовсім не під силу без солодкого, готуйте фруктову воду і лимонад самостійно на основі тієї ж натуральної артезіанської води. Так ви зможете бути впевнені, що вживаєте натуральні вітаміни, а не порожні вуглеводи і хімікати.

8. Вода знижує ризик розвитку захворювань серця

Багато лікарів сходяться на думці, що кількість і якість споживаної питної води безпосередньо впливає на ризик розвитку захворювань серця і судин. Результати проведених досліджень вражають: у людей, які випивають не менше шести склянок води в день, ймовірність серцевого нападу майже вполовину нижче, ніж у тих, хто п’є більше двох.

9. Вода благотворно впливає на шкіру

Еластичність, пружність і молодість шкіри забезпечується достатнім вмістом в організмі колагену. Саме цей білок забезпечує утримання в клітинах шкіри необхідної кількості води для додання їй здорового вигляду. Але чим старше ми стаємо, тим менше колагену в нашій шкірі, а це значить, що вона стає сухішою, інтенсивно втрачаючи вологу. В результаті з’являються зморшки, і шкіра виглядає старше. Щоб цього не сталося, потрібно щодня випивати достатню кількість рідини. Інакше кажучи, підтримання водного балансу в організмі – важлива складова щоденного догляду за шкірою, що дозволяє зберегти її молодість і красу надовго.

10. Вода допомагає впоратися зі стресом

Плюскіт води за результатами величезної кількості досліджень визнаний одним з найбільш спокійних. Тому, якщо ви нервуєте через неприємності на роботі, проблеми в особистому житті або просто поганої погоди, послухайте аудіозапис, яка відтворює звук водоспаду або річної грози. Вже це принесе вам полегшення, а закріпити результат можна, ще й випивши склянку чистої холодної води.

Вода АВІТА
Харків
  • +38(067)-644-77-70
  • +38(050)-304-77-70
  • +38(057)-728-77-70
  • +38(063)-940-77-70
  • info@avita.ua