Загрузка
завантаження /0
  • telegram
Прийом заявок
з 08.00 до 18.00
Телефон
Особистий кабінет
0

Чи потрібен кулер вдома?

Кулер для води в домашніх умовах – це дуже зручний електричний прилад, який здійснює охолодження і нагрівання води. Багато співробітників офісів давно звикли до такого неоціненного помічника, що дозволяє в будь-який час приготувати чай або каву, а також випити склянку прохолодної води. Ми не дивуємося, побачивши кулер для води в Харкові в торговому центрі, на ресепшені приватної клініки, в автосалоні або будь-який інший солідної організації. І при цьому замислюємося, чи такий же він зручний і в домашньому застосуванні, тим більше, противники кольорів не втомлюються нагадувати про нібито величезну витрату електроенергії кулерами і регулярному підтіканні води. Проте, плюси використання такого корисного устаткування в домашніх умовах переважують, і далі ми зупинимося на них докладніше.

Кулер для дома
Кулер для дому

Переваги кулерів для дому

  1. Є купити кулер для води з охолодженням, у вас завжди буде достатньо. кількості свіжа та чиста вода необхідної температури. Ця перевага є особливо цінною для сімей, у яких є маленькі дітки, а також для шанувальників здорового способу життя.
  2. Якщо купити кулер для води з шафою ви заощадите місце і матимете економну ємність для охолодження їжі чи напоїв. Цей варіант чудово підходить для невеликих офісів.
  3. Якщо купити кулер для води підлоговий більше не потрібно буде займатися покупкою води та тягти важкі бутлі собі додому, оскільки служби доставки замінюють бутлі самостійно.
  4. Для дружніх посиденьок та сімейних застіль актуальна велика кількість води. Саме кулер для дому дозволить забезпечити водою велику кількість людей, щоб і господарка будинку була спокійна, і гості задоволені.
  5. Кулер для нагрівання води для дому не доводить воду до кипіння, а підігріває до 94°С, що дозволяє зберегти всі корисні речовини в ній, але при цьому робити гарячі напої (чай, кава та інші)
  6. Всі сучасні кулери для домашнього використання мають високу енергоефективність, завдяки чому споживають мінімум електроенергії і переключаються в режим очікування.
  7. Більшість кулерів для дому гранично прості в обслуговуванні та використанні.

Недоліки кулерів для дому

Навіть такий, здавалося б, мінус як його великі габарити, легко обійти, адже, крім стандартних варіантів обладнання, є ті, які розраховані на застосування в громадських місцях, випускаються настільні варіанти, які займають менше місця.

У широкому асортименті кулери різних моделей представлені серед супутніх товарів, що реалізуються компанією із забезпечення води у Харкові Авіта. До того ж, ви можете, купуючи кулер, брати участь в акції і отримати в подарунок артезіанську воду “Авіта”.

Вода АВІТА
Харків
  • +38(067)-644-77-70
  • +38(050)-304-77-70
  • +38(057)-728-77-70
  • +38(063)-940-77-70
  • info@avita.ua