Загрузка
завантаження /0
  • telegram
Прийом заявок
з 08.00 до 18.00
Телефон
Особистий кабінет
0

Переваги артезіанської води

Все більше і більше людей з кожним роком віддають перевагу вживанню саме артезіанської води. Така вода потрапляє в бутлі з глибоких водоносних горизонтів, де вона протягом багатьох років контактує з гірськими породами. Завдяки цій взаємодії вода накопичує корисну для людини концентрацію природних мінералів і одночасно проходить через природний фільтр. Саме тому, вибираючи найбільш здоровий і безпечний варіант води для щоденного споживання, варто віддати перевагу тій, яка була отримана з артезіанських джерел.

Збалансований мінеральний склад

Оптимальна концентрація мінералів робить артезіанську воду найбільш прийнятною для вживання людиною. Вода «Авіта» містить повний комплекс корисних для здоров’я мікроелементів в правильній пропорції:

  • Кальцій, що відповідає за міцність зубів і кісток;
  • Кремній, що надає воді м’який смак і корисний для здоров’я зубів і суглобів;
  • Фтор (в безпечній – на відміну від водопровідної води – концентрації), що також позитивно позначається на стані зубної емалі;
  • Електроліти, що регулюють баланс рН в крові.

Якій артезіанській воді віддати перевагу?

При виборі компанії, яка надає послуги з доставки бутильованої води додому або в офіс, завжди важливо ставити на перше місце не низьку вартість (тим більше, що вона найчастіше пояснюється безліччю прихованих платежів), а якість продукції, що поставляється і рівень сервісу.

Артезіанська вода не повинна очищуватися за допомогою хімічної обробки, оскільки це зводить нанівець всю користь від її збалансованого природного складу. Перевіряйте сертифікати і ліцензії компанії-постачальника, щоб переконатися в тому, що ви будете пити чисту джерельну воду, яка зберегла свої первозданні властивості.

Якісна і безпечна тара для артезіанської води

У нас ви можете замовити воду з доставкою в найбільш зручній тарі – 19-ти літрових бутлях, виготовлених з поліпропілену. Крім того, в Авіта-Сервіс ви можете додатково придбати помпу або кулер, щоб наливати воду було ще комфортніше.

Спільно з менеджерами компанії можна скласти відповідний графік доставки, щоб не пропустити замовлення і не залишитися без питної води в спекотні літні дні.

Також ми пропонуємо послугу доставки артезіанської води для офісів і підприємств. Є можливість замовити одночасно з доставкою води і супутні товари: чай, кава, бутильовану воду в тарі невеликого обсягу. Така послуга дуже зручна для проведення корпоративів, конференцій та інших ділових або розважальних заходів.

Отже, чим же може бути корисна регулярна доставка чистої артезіанської води:

  • Задоволення потреби в питній воді;
  • Відсутність необхідності переплачувати за бутильовану воду в магазинах і самостійно носити тяжкості;
  • Доставка може бути замовлена ​​на будь-яку адресу в межах Харкова та околиць.

Незалежно від того, обираєте ви послугу доставки артезіанської води Авіта для свого будинку або в офіс, її свіжий смак і збалансований мінеральний склад будуть корисні для всіх. Ви можете замовити Авіта в будь-якому необхідній кількості, і ми доставимо її тоді, коли це буде вам зручно. Така послуга економить ваш час і енергію, дозволяючи насолоджуватися м’яким свіжим смаком цілющої вологи.

Вода АВІТА
Харків
  • +38(067)-644-77-70
  • +38(050)-304-77-70
  • +38(057)-728-77-70
  • +38(063)-940-77-70
  • info@avita.ua