Загрузка
завантаження /0
  • telegram
Прийом заявок
з 08.00 до 18.00
Телефон
Особистий кабінет
0

Вода з кулера: користь чи шкода?

Сьогодні, коли більшість жителів мегаполісів вважають за краще пити чисту і смачну воду, особливо актуальним стає питання про придбання кулера. Цей пристрій істотно полегшує процес нагріву або охолодження води, а також робить її налив зручним і навіть естетичним. З кулером простіше простого приготувати чай, каву або холодний лимонад, а також освіжитися, випивши склянку води. Проте, багато хто сумнівається в доцільності придбання такої техніки, вважаючи її надто складною в обслуговуванні і тою, що не підлягає ефективному очищенню.

Насмілимося ці міфи розвіяти. В обслуговуванні і експлуатації кулер для води занадто простий, вам необхідно лише своєчасно змінювати бутлі з водою і відключати обладнання від електричної мережі в той час, коли ви їм не користуєтесь. Звичайно, час від часу кулер потрібно протирати вологою м’якою тканиною від пилу і інших випадкових забруднень. Якщо ж є потреба в додатковому очищенні, то краще довірити її професіоналам. Для цього зверніться у ту компанію, де ви отримали кулер. Наприклад, служба доставки води «Авіта» пропонує вашій увазі можливість купити кулер, і замовити послугу його сервісного обслуговування та очищення. Рекомендується здійснювати санітарну дезінфекцію кулера кожні півроку за умови його експлуатації в домашніх умовах або в невеликому офісі. Якщо ж кулер для води встановлений в людному місці і його активно використовують, то чистку треба проводити ще частіше.

І ще один важливий момент, на який ми хочемо звернути вашу увагу – це необхідність змінювати бутлі тільки чистими руками. Досить одного разу поміняти бутель, не вимивши руки, щоб в чистій воді почали розмножуватися бактерії, здатні покрити біологічної мікроплівкою рідину. В результаті у воді починають рости мікроводорості, які виділяють токсини, які погіршують смак води і негативно впливають на організм. Звучить страхітливо, але ж і уникнути таких наслідків простіше простого. Просто вимийте руки, перед тим, як змінити порожню пляшку на повну, і цим ви вже зможете убезпечити себе і своїх близьких.

Погодьтеся, досить зручно і приємно, як вдома, так і на роботі, торговому центрі, в спортзалі, медичному закладі або інших місцях скупчення народу, випити склянку холодної смачної води або чашечку гарячої кави, чаю. Тому не відмовляйте собі в цьому задоволенні, і купуйте кулер для води.

Вода АВІТА
Харків
  • +38(067)-644-77-70
  • +38(050)-304-77-70
  • +38(057)-728-77-70
  • +38(063)-940-77-70
  • info@avita.ua